Limburglaan, Maastricht

In samenwerking met PM+ onroerend goed heeft Daverveld Vastgoed 105 studentenwoningen ontwikkeld aan de Limburglaan in Maastricht. Het betreft een transformatie van een bestaand kantoorpand naar 105 zelfstandige wooneenheden op de vijf verdiepingen en een gezamenlijke bijeenkomst functie op de begane grond. Deze locatie is gelegen tussen het stadscentrum, het centraal station en de universiteit en daarmee uitermate geschikt voor deze doelgroep. Naast de inpandige functies beschikt het plan over een royale buitenruimte alwaar de studenten kunnen verblijven.

Industrieweg, Oudenbosch

In samenwerking met Reuvers Bouwontwikkeling heeft Daverveld Vastgoed de locatie aangekocht aan de industrieweg 10 in Oudenbosch. Deze locatie, waar voorheen Smurfit Kappa gevestigd was, is bijna 47.000m² groot. Na sloop en sanering biedt deze locatie opnieuw ruimte voor één of meerdere bedrijven.

Volkelseweg, Uden

In opdracht van Tuincentrum Rijkers in Uden heeft Daverveld Advies bemiddeld in de verkoop van de locatie met ontwikkelpotentieel.

Eindhovenlaan, ‘s-Hertogenbosch

In samenwerking tussen Daverveld Ontwikkeling & BurgtBouw is de locatie aan de Eindhovenlaan in ’s-Hertogenbosch verworven en voorbereid voor een ontwikkeling binnen de maatschappelijke bestemming.

Parkzicht / Landzicht, Nijmegen

Voor Reuvers Projectontwikkeling heeft Daverveld Advies de verkoop begeleid van 32 woningen aan een institutionele belegger. Duidelijke afspraken en heldere communicatie richting alle belanghebbende hebben er toe geleid dat de handen medio 2016 op elkaar gingen.