Ontwikkeling

Meerwaarde in woonbeleving, met oog voor de toekomst

Marktconform, toekomstbestendig en met een duurzaam oog voor de generaties die na ons komen. Dat is de wijze waarop wij onze projecten ontwikkelen.

Het creëren van een fijne woning begint bij een goede leefomgeving. Optimalisatie in verkaveling, doelgroepen en differentiatie in verschillende woningen vormen vaak de sleutel tot een optimale grondwaarde. Om dit te realiseren werken we samen met een aantal vaste partners zoals architecten, aannemers en investeerders. Op basis van transparantie onderzoeken we in samenspraak met grondeigenaren de mogelijkheden en haalbaarheid.

Na gebleken haalbaarheid, principe medewerking van de gemeente en verwerving breiden we het projectteam uit met een aannemer en maken we de gemeente ook onderdeel van ons team. Samen werken we aan plannen waarbij we geloven in kwalitatief hoogwaardige woningen die als standaard iets extra’s hebben. Omdat de woonsituatie van iedereen anders is bieden we toekomstige bewoners in al onze projecten de mogelijkheid om hun woonwensen in te brengen.

Samen realiseren we een unieke woonbeleving in elk project. Die aansluit bij de omgeving, rekening houdend met de mensen die daar wonen en met de mensen die er gaan wonen.