Katalijnehof, Wijk en Aalburg

Op deze centrale locatie op de kruising van de Oude-Kerkstraat en de Katalijnestraat in Wijk en Aalburg 5 levensloopbestendige wonignen gerealiseerd. De woningen kenmerken zich door een rijke dorpse architectuur. In dit plan zijn vier twee onder één kap woningen en en één ruime vrijstaande woning gerealiseerd. Alle woningen hebben een volledig programma op de begane grond.

Vaandelhof, Zeeland

Op een inbreidingslocatie tussen de nieuwbouwwijk Repelakker en de Kerkstraat zijn in Zeeland zes rijk gedetailleerde levensloopbestendige woningen ontwikkeld in een kermerkende dorpse architectuur. De woningen zijn gelegen aan een nieuw gecreëerd hofje op een centrale plek in het dorp, dicht bij de voorzieningen. Deze woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond en zijn daarmee erg toegankelijk voor senioren.

Hof ter Waard, Nieuwendijk

In Nieuwendijk, tussen de dijk en nieuwbouwwijk Westerhei zijn 7 levensloopbestendige woningen ontwikkeld. Vier twee onder één kap woningen en drie vrijstaand geschakelde woningen. Alle zeven met een volledig woonprogramma op de begane grond.

Bakkershof, Zeeland

Midden in het centrum van dorp Zeeland (NB) zijn zes zeer royale levensloopbestendige woningen ontwikkeld. De woningen hebben een zeer ruimte plattegrond met een volledig woonprogramma op de begane grond. Daarnaast is optioneel de eerste verdieping ook ruimte voor maar liefst twee slaapkamers en een badkamer. De woningen zijn gesitueerd op de oude schoollocatie in het dorp, met alle voorzieningen op loopstand. Dit maakt de woningen uitermate geschikt voor senioren.

Waterborg, Puttershoek

Op één van de mooiste plekjes van Hoeksche Waard verrijst het pareltje genaamd Waterborg. Een zeer bijzonder project, waarij door de architect aansluiting gezicht is bij het voormalige gemaalgebouw welke op deze plek heeft gestaan. De zeer hoogwaardige architectuur kenmerkt zich door veel detail in gevel en dak, maar ook in materialisering en gevelindelingen. De locatie van de woningen is uniek, vanuit balkon of achtertuin hebben bewoners een prachtig uitzicht over De Boezem en achtergelegen landschap.

Blazoenlaan, Zeeland

Als vervolg op het project Vaandelhof worden op deze mooie centrale locatie in project Repelakker zes levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De zes rijk gedetailleerde levensloopbestendige woningen zijn ontworpen in een kermerkende dorpse architectuur. Deze woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond en zijn daarmee erg toegankelijk voor senioren. Kenmerkend aan dit project zijn de hoekoplossingen, waardoor de twee-onder-één-kap woning zeer geschikt is om op een hoekkavel te worden gepositioneerd.

De Kraan, Berkel-Enschot

Op een mooie plek nabij de sportvelden in Berkel-Enschot ontwikkelt Daverveld Ontwikkeling i.s.m. Reuvers Projectontwikkeling 6 hoogwaardige en luxe afgewerkte seniorenwoningen met een volledig programma op de begane grond.

Naar verwachting zal de verkoop starten in het derde kwartaal van 2023.

Locatie RV de Waal, Nijmegen

Net over de Waal in Nijmegen, op de oude locatie van roeivereniging RV de Waal, worden 17 hoogwaardige woningen ontwikkeld. Vanaf deze practige locatie fiets je over de brug ‘Snelbinder’ in slechts enkele minuten naar het centrem van Nijmegen.

Deze locatie wordt ingevuld o.b.v. drie verschillende architectuur stijlen waardoor een diverse woonbuurt ontstaat. Naar verwachting zal de verkoop starten in het derde kwartaal van 2023.

Locatie Kruisstraat Zeelst, Veldhoven

Op deze centraal gelegen locatie, in het hartje van Zeelst, worden 20 woningen ontwikkeld. Het aanbod in dit project is varierend van sociale appartementen tot hoogwaardige ruime levensloopbestendige woningen. Hoofdzakelijk de starters (appartementen) als de senioren (levensloopbestendige woningen) komen in dit project aan bod. In totaal zal het project bestaan uit acht appartementen, drie vrijstaand geschakelde woningen, vier tweekappers en vijf rijwoningen. Waarbij alle grondgebonden woningen een volledig programma op de begane grond zullen hebben.

Naar verwachting zal de verkoop starten in het derde kwartaal van 2023.

RiederWaert, Barendrecht

Acht royale twee-onder-één-kap villa’s in twee types. Deze villa’s kenmerken zicht door een hoog standaard afwerkingsniveau en een uitgebreid pallet aan keuzemogelijkheden om de woningen geheel naar wens van de individuele kopers te realiseren.