Bakkershof, Zeeland

Midden in het centrum van dorp Zeeland (NB) zijn zes zeer royale levensloopbestendige woningen ontwikkeld. De woningen hebben een zeer ruimte plattegrond met een volledig woonprogramma op de begane grond. Daarnaast is optioneel de eerste verdieping ook ruimte voor maar liefst twee slaapkamers en een badkamer. De woningen zijn gesitueerd op de oude schoollocatie in het dorp, met alle voorzieningen op loopstand. Dit maakt de woningen uitermate geschikt voor senioren.

Waterborg, Puttershoek

Op één van de mooiste plekjes van Hoeksche Waard verrijst het pareltje genaamd Waterborg. Een zeer bijzonder project, waarij door de architect aansluiting gezicht is bij het voormalige gemaalgebouw welke op deze plek heeft gestaan. De zeer hoogwaardige architectuur kenmerkt zich door veel detail in gevel en dak, maar ook in materialisering en gevelindelingen. De locatie van de woningen is uniek, vanuit balkon of achtertuin hebben bewoners een prachtig uitzicht over De Boezem en achtergelegen landschap.

Blazoenlaan, Zeeland

Als vervolg op het project Vaandelhof worden op deze mooie centrale locatie in project Repelakker zes levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De zes rijk gedetailleerde levensloopbestendige woningen zijn ontworpen in een kermerkende dorpse architectuur. Deze woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond en zijn daarmee erg toegankelijk voor senioren. Kenmerkend aan dit project zijn de hoekoplossingen, waardoor de twee-onder-één-kap woning zeer geschikt is om op een hoekkavel te worden gepositioneerd.

De Kraan, Berkel-Enschot

Op een mooie plek nabij de sportvelden in Berkel-Enschot ontwikkelt Daverveld Ontwikkeling i.s.m. Reuvers Projectontwikkeling 6 hoogwaardige en luxe afgewerkte seniorenwoningen met een volledig programma op de begane grond.

Naar verwachting zal de verkoop starten in het derde kwartaal van 2023.

Lentse Pracht, Nijmegen

Net over de Waal in Nijmegen, op de oude locatie van roeivereniging RV de Waal, worden 17 hoogwaardige woningen gerealiseerd. Vanaf deze practige locatie fiets je over de brug ‘Snelbinder’ in slechts enkele minuten naar het centrem van Nijmegen. Het project is ontwikkeld in drie totaal afwijkende architectuurstijlen wat het toch al kleinschalige project werkelijk uniek maakt.

Deze locatie wordt ingevuld o.b.v. drie verschillende architectuur stijlen waardoor een diverse woonbuurt ontstaat. Naar verwachting zal de verkoop starten in het derde kwartaal van 2023.

Hof van Zilst, Veldhoven

Op deze centraal gelegen locatie, in het hartje van Zeelst, worden 20 woningen ontwikkeld. Het aanbod in dit project is varierend van sociale appartementen tot hoogwaardige ruime levensloopbestendige woningen. Hoofdzakelijk de starters (appartementen) als de senioren (levensloopbestendige woningen) komen in dit project aan bod. In totaal zal het project bestaan uit acht appartementen, drie vrijstaand geschakelde woningen, vier tweekappers en vijf rijwoningen. Waarbij alle grondgebonden woningen een volledig programma op de begane grond zullen hebben.

Naar verwachting zal de verkoop starten in het derde kwartaal van 2023.

Perron Twee, Mill

Op de kruising tussen de spoorstraat en de stationsstraat in Mill, op de oude locatie van café Geert, worden 2 levensloopbestendige woningen en 16 appartementen ontwikkeld. De appartementen zijn zorgvuldig in de omgeving ingepast en tonen qua massa en architectuur veel overeenkomsten met de omliggende bebouwing. De levensloopbestendige woningen vormen een mooie en elegante overgang naar de bestaande woningen in de stationsstraat.

De Groene Beemd, Lithoijen | fase 1

In een bijzonder landelijk en open projectlocatie in Lithoijen worden in de eerste fase 38 woningen van de in totaal ca. 85 woningen gerealiseerd. Het project kenmerkt zich door de ruime en landelijke opzet, waarbij stedenbouwkundig bewust is gekozen voor in totaal 6 verschillende woonhofjes. Door de verschillende hofjes heen, komen verschillende terugkerende architectuurstijlen waardoor een mooie diversiteit aan woningen ontstaat. Hierdoor wordt een subtiele uitbreiding van Lithoijen gerealiseerd met veel respect voor dorpse structuren.

Spothallocatie, Berghem

Op de oude sporthallocatie aan de Osseweg in Berghem worden 18 appartementen en 42 woningen gerealiseerd. Het project kenmerkt zich door een grote diversiteit aan aanbod. Zo worden woningen gerealiseerd voor starters, doorstromers en senioren in zowel appartementen als grondgebonden woningen. Hierdoor ontstaat een mooie nieuwe woonwijk, met veel verschillend aanbod en veel diversiteit in volume en architectuur.

Maaskant Reizen, Lith

Op de oude locatie van Maaskant Reizen in Lith, worden 24 woningen ontwikkeld. De woningen zullen worden verdeeld tussen 6 starterswoningen, 1 levensloopbestendige vrijstaande woningen en 17 appartementen voor senioren. Binnen deze 17 appartementen zal een mooie diversiteit in aanbod zijn worden geboden. Het plan krijgt vorm een karakteristieke villa aan de voorzijde van het perceel waarin de startersappartementen en 2 seniorenappartementen worden gevestigd. Daarnaast komt één vrijstaande woning en achterop het perceel komt een appartementengebouw met een dorps karakter en moderne elementen. In dat gebouw worden 15 hoogwaardige appartementen gevestigd.