Gasthuiskwartier fase D en E, ‘s-Hertogenbosch

Op het oude ziekenhuisterrein in hartje centrum van ‘s-Hertogenbosch worden 27 zeer exclusieve stadswoningen gerealiseerd in deelplannen D en E van het Gasthuiskwartier. Daverveld Advies fungeert zelfstandig als wooncoach voor de toekomstige bewoners. Daverveld Advies heeft een adviserende rol bij het in verkoop brengen van het project en een coördinerende rol tijdens de kopersbegeleiding. Het project kenmerkt zich door de hoogwaardige architectuur en de unieke ligging in de binnenstad.

CPO Walsberg, Deurne

In samenwerking met PM+VAST heeft Daverveld Ontwikkeling het CPO NoRisk traject begeleid t.b.v. 11 woningen in project CPO Walsberg te Deurne. Binnen dit traject ervaren CPO deelnemers alle keuzevrijheden die kenmerkend zijn voor een CPO, zonder de administratieve lasten. Daarnaast koopt men de woning voor een vooraf overeengekomen VON-prijs. In Deurne worden binnen dit proces 4 tweekappers en 7 rijwoningen gerealiseerd.

Gasthuiskwartier fase C, ’s-Hertogenbosch

Op het oude ziekenhuisterrein in hartje centrum van ‘s-Hertogenbosch worden 40 zeer exclusieve appartementen en stadswoningen gerealiseerd in deelplan C van het Gasthuiskwartier. Daverveld Advies fungeert zelfstandig als wooncoach voor de toekomstige bewoners. Daverveld Advies heeft een adviserende rol bij het in verkoop brengen van het project en een coördinerende rol tijdens de kopersbegeleiding. Het project kenmerkt zich door de hoogwaardige architectuur en de unieke ligging in de binnenstad.

NRE-twee, Eindhoven

In een zeer bijzonder CPO project, voert Daverveld Advies de kopersbegeleiding bij de transformatie van een zeer authentiek complex. Het oude industriële Philips gebouw wordt getransformeerd in twee zeer exclusieve appartementen. Het proces kenmerkt zicht door de vrije wijze waarop kopers na aanbesteding hun wensen in het project kunnen verwerken. Dit gaat in dit project zelfs zo ver, dat kopers de gehele indeling na aanbesteding kunnen heroverwegen. Daverveld Advies coördineert en adviseert kopers, aannemer en diverse showrooms in dit traject.

Lith-Oost, Lith

Daverveld Advies heeft het vraag gestuurde ontwikkel en verkooptraject begeleidt in dit project. Het doel was het leveren van maatwerk om ook in economisch moeilijke tijden woningen te verkopen. Dit is gefaseerd over een aantal deelplannen gelukt en heeft gerouteerd in een divers plan.

MoOijen, Oijen

Voor Reuvers duurzame ontwikkeling verzorgd Daverveld Advies het projectmanagement in de dorpsontwikkeling in Oijen. Onder de naam MoOijen worden in de tweede fase maximaal zesentwintig woningen gerealiseerd.

Willem van Beuningenlaan, Vught

Daverveld Advies heeft het projectmanagement gevoerd in het ontwikkeltraject waarbij een bestande woning is gesloopt, het perceel is gesplitst en twee royale bungalows zijn teruggebouwd.

CPO Hildebrandstraat, Heesch

In de nieuwbouwwijk Narcisveld in Heesch zijn zes seniorenpatio’s gerealiseerd door een enthousiaste groep senioren. De woningen zijn volledig naar wens ontworpen en klaar voor de toekomst waar eventueel zorg bij komt kijken.

CrownLiving, Eindhoven

Daverveld Advies voert de kopersbegeleiding van het project CrownLiving te Eindhoven. Een project waarin particulieren en beleggers één of meer appartementen hebben gekocht. De diverse aanpak om voor een toekomstig bewoner of voor een belegger de juiste woning te creëren maakte dit project uniek.

CPO Anna van Saksen, Schiedam

In de karakteristieke wijk Oranjeburgh in Schiedam zijn 10 royale stadswoningen gerealiseerd. De woningen vormen van buiten een eenheid met ruimte voor persoonlijke elementen. Van binnen zijn het 10 volledig verschillende woningen.