Kopersbegeleiding

Efficiënt, duidelijk en compleet

Zoals in al onze projecten staat de koper bij ons werkelijk centraal. Dit maakt dat wij sterk zijn in kopersbegeleiding. Technisch, creatief, adequaat en bovenal klantvriendelijk. Wij zijn inzetbaar in een breed scala aan projecten. Of het nu gaat om kleine studio’s of vrijstaande villa’s wij nemen de tijd voor kopers. Wij begrijpen dat elk huis voor elke koper even belangrijk is. Daar ligt onze kracht.

Het proces van kopersbegeleiding kenmerkt zich door keuzes die gemaakt moeten worden versus deadlines die naderen. Door onze procesmatige benadering zijn wij in staat om voor kopers in een vroeg stadium inzichtelijk te maken wat die keuzes zijn, waarom ze gemaakt moeten worden en hoe wij ze daarbij ondersteunen. Vanuit deze vorm van verwachtingsmanagement wij in staat om een volledig meer- en minderwerktraject in zeer beperkte tijd te realiseren. Daarbij houden wij veelvuldig contact met diverse showrooms, aannemer, overige betrokkenen en uiteraard frequent met de koper.

Onze ruime ervaring in kopersbegeleiding heeft er voor gezorgd dat er een soepel en waterdicht elektronisch proces is ontstaan waarbij wij in staat zijn snel te schakelen. Niet meer met pen/potlood op tekening, maar digitaal met directe verwerking van koperswensen, zowel op tekening als in offertevorm. Wij garanderen inhoudelijke reactie binnen 5 werkdagen, maar het is ook niet uniek dat een koper de verwerkte tekening en offerte al in zijn mailbox heeft als hij van de afspraak naar huis rijdt.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden in kopersbegeleiding, of zoekt u flexibiliteit om pieken in uw kopersbegeleiding op te vangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze projecten

Kopersbegeleiding

19 appartementen CrownLiving, Eindhoven

Kopersbegeleiding

32 woningen Nieuw Dorestad, Wijk bij Duurstede

Kopersbegeleiding

43 woningen Gasthuiskwartier, 's-Hertogenbosch

Kopersbegeleiding

12 appartementen NRE-twee, Eindhoven

Kopersbegeleiding

6 woningen Veghels Buiten, Veghel

Kopersbegeleiding

29 woningen/appartementen Hof van Wijk, Wijk bij Duurstede